'Clubs onderhandelen verder: Engelse media verwachten 15 miljoen deal'

'Clubs onderhandelen verder: Engelse media verwachten 15 miljoen deal'

Liverpool FC en Feyenoord hebben de onderhandelingen vrijdag hervat. De Engelsen wilden het liefst donderdag tot een akkoord komen, maar Dennis te Kloese laat zich alles behalve onder druk zetten. De algemeen directeur van de Rotterdammers wil voor alle partijen een zo goed mogelijke deal eruit slepen en vooral Feyenoord moet er sterk uitkomen.

Engelse media melden dat de gesprekken positief verlopen en dat de betrokkenen optimistisch zijn over het bereiken van een akkoord. Het eerste bod van Liverpool FC kwam niet in de buurt van de vraagprijs van Feyenoord. Inmiddels verwachten Engelse media op basis van bronnen binnen de club een akkoord waar een bedrag van vijftien miljoen euro mee gemoeid is.

''Goed geïnformeerde bronnen geloven dat er tegen het einde van het weekend een overeenkomst zal zijn bereikt,'' schrijft journalist Samil Mokbel van Daily Mail. ''De clubs hebben nog geen overeenstemming bereikt over een vergoeding voor Slot, maar bronnen zeggen dat een deal niet ver weg is.'' De media melden dat het genoemde bedrag van vijftien miljoen euro niet alleen een transfersom voor Slot is.

Het genoemde bedrag van vijftien miljoen euro gaat over een totaalpakket waarin ook een vergoeding is opgenomen voor assistent-trainer Sipke Hulshof en Head of Performance Ruben Peeters. De Daily Mail weet ook te melden dat alle pogingen die Slot momenteel doet om meer stafleden mee te nemen naar Liverpool FC hardhandig worden geblokkeerd door Feyenoord. de Rotterdammers willen een leegloop voorkomen.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties