VI: Minteh keert na trainingskamp met Newcastle United terug bij Feyenoord

VI: Minteh keert na trainingskamp met Newcastle United terug bij Feyenoord

De kans is heel groot dat Yankuba Minteh ook volgend seizoen weer in het shirt van Feyenoord speelt. Volgens Voetbal International zal de aanvaller komende zomer meetrainen bij Newcastle United, om vervolgens weer op huurbasis terug te keren in Rotterdam. Via deze methode kan de club uit Engeland goed zien wat de kwaliteiten van de Gambiaan zijn.

"Het is een prima deal gebleken", zei Dennis te Kloese als technisch directeur van Feyenoord. "'We hebben goed contact met Newcastle en beide partijen zijn blij over hoe het is gegaan. Iedereen ziet nu dat het voor dat soort clubs een goede constructie kan zijn zulke spelers eerst een jaar te verhuren." Beide clubs zijn nu nog in gesprek om een akkoord te bereiken over de laatste dingen, maar alle partijen staan positief in een verlengde samenwerking.

Newcastle United vertrekt komende zomer naar Azië voor een uitgebreid trainingskamp. Zo kan trainer Eddie Howe goed zien of de Gambiaan in de toekomst is kan toevoegen aan zijn elftal. Toch lijkt het alle partijen de beste oplossing dat Minteh zich verder ontwikkelt in de Eredivisie, en op Champions League-niveau.

Minteh kwam dit seizoen voor Feyenoord al 34 wedstrijden in actie en is vooral de laatste weken uitstekend bezig. De Gambiaan wist tien doelpunten te scoren en gaf tot dusver vier assists.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties