Minteh staat open voor nieuwe verhuurperiode bij Feyenoord

Yankuba Minteh was zondagavond wederom belangrijk voor Feyenoord. De Gambiaan lijkt steeds beter in vorm te raken en maakte zijn vierde doelpunten in de afgelopen drie wedstrijden. Binnenkort gaat Dennis te Kloese in gesprek met Newcastle United om te bespreken of het mogelijk is de aanvaller nog een seizoen te huren.

Minteh zelf blijft in ieder geval graag nog een seizoen in Rotterdam, zo vertelt hij na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo. "Als ik de kans heb om hier te blijven, dan doe ik dat. Feyenoord is een fantastische club", zo vertelt Minteh op het persmoment. "Mijn ontwikkeling dit seizoen gaat goed. Er is een groot verschil met het begin van het seizoen. Ik begrijp het systeem nu en dat gaat nu heel goed."

Minteh was tegen Heracles Almelo trefzeker in de eerste helft voor Feyenoord. De buitenspeler is daarmee de vijfde tiener die in drie opeenvolgende wedstrijden wist te scoren. Robin van Persie, Salomon Kalou, Luc Castaignos en John Guidetti gingen Minteh voor. De Gambiaan was twee keer trefzeker tegen Almere City en een keer tegen PSV.

In de Eredivisie staat de teller op zeven doelpunten en drie assists. "Ik wil mijn teamgenoten weer bedanken, zij helpen mij veel op het veld en iedereen is blij met het resultaat. Ook wil ik de supporters bedanken voor hun steun. Ik heb weer gescoord. Het was een goede opbouw van achteruit en ik stond vrij in de juiste ruimte en kon hem binnenwerken.''

Lees meer over
Yankuba Minteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties