Engelse journalist spot Slot bij spelersbus: ''Je bent in het nieuws!''

Engelse journalist spot Slot bij spelersbus: ''Je bent in het nieuws!''

Journalist Gary Cotterill is toch niet voor niets afgereisd naar Nederland. De verslaggever van Sky Sports vloog speciaal over om Arne Slot te interviewen over de ontwikkelingen rondom Liverpool FC. De trainer van Feyenoord wordt gespot bij de spelersbus in aanloop naar Go Ahead Eagles en Cotterill grijpt zijn kans om enkele vragen te stellen.

''You are in the news'', probeert Cotterill het gesprek met Slot te openen. De journalist heeft direct een beveiliger in zijn nek hangen, maar de verslaggever probeert stug informatie los te krijgen. ''Liverpool wil je hebben!'', waarop Slot antwoordt: ''Vanavond spelen we tegen Go Ahead Eagles.'' Het belooft voor Slot, die in de belangstelling staat van een van de grootste clubs van de wereld, nog enkele roerige dagen te worden.

Stap naar Liverpool verdiend
''Wauw'', was de eerste reactie van de oud-Feyenoorder toen hij hoorde dat Liverpool FC zich had gemeld. El Ahmadi vervolgt in het programma Voetbalpraat: "Ik dacht ook: het is verdiend. Als je ziet wat hij met Feyenoord heeft gedaan, ook Europees. In grote stadions met toch een onbekende ploeg gedomineerd, daar heeft hij zichzelf op de kaart gezet.''

''Volgens mij is zijn Engels ook wel aardig. Ik heb wel eens video's gezien vanuit de kleedkamer en dat ging hem ook heel goed af. Ik denk iets beter dan Ten Hag. Dat is enorm belangrijk, je wilt iets kunnen overbrengen op de spelers. Dat is eigenlijk zijn grootste kracht. Voor de trainer is dat het moeilijkst, je manier van spelen kunnen overbrengen. Als dat allemaal goed is, dan loopt iedereen met hem weg.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties