Dit moet het nieuwe thuisshirt van Feyenoord worden

Dit moet het nieuwe thuisshirt van Feyenoord worden

Feyenoord speelt volgend seizoen in een thuisshirt met zwarte accenten op de mouwen en de hals. De bekende website Footy Headlines onthult hoe het nieuwe tenue van de Rotterdamse club eruit gaat zien voor het seizoen 2024/2025. De conceptontwerpen zijn gemaakt op basis van de beschikbare informatie en kunnen enigszins afwijken van de daadwerkelijke thuisshirts.

Toch kunnen er enkele conclusies getrokken worden uit de conceptontwerpen. Feyenoord gaat spelen met een zwart sponsorsuiting op de borst van Castore. De Rotterdammers spelen dit seizoen met een wit logo van het Britse kledingmerk. Daarnaast is het linkeruiteinde van de mouw nu rood en de rechterkant wit. Volgend jaar worden beide uiteindes van de mouw zwart. Ook de kraag is nu rood-wit en wordt volledig zwart.

De nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord, Media Markt, wordt volledig zwart afgebeeld met een witte rand op de rode baan. Het design van de huidige hoofdsponsor, Europarcs, wordt ook op dergelijke manier afgebeeld, hier verandert niets aan. Daarnaast is er aan de onderkant van het shirt een witte en rode baan te zien aan de zijkant van het shirt. Hoe dit er in de praktijk moet gaan uitzien is afwachten tot begin juli, dan zijn de nieuwe shirts beschikbaar.

Het ontwerp valt bij mij in de smaak!
Dit moet het nieuwe thuisshirt van Feyenoord worden
feyenoord 24 25 home kit 4
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties