Slot: "Het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil"

Slot: "Het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil"

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord wordt uiteraard overschaduwd door het naderende akkoord tussen Liverpool FC en trainer Arne Slot. De Engelse pers is zelfs aanwezig in Deventer om na afloop op de persconferentie vragen te stellen.

"Ze hebben ons inderdaad gevolgd met de bus, maar meer was het ook niet", reageert Slot tegenover ESPN op de Engelse pers die donderdag woorden uit de mond van de trainer probeerde te krijgen. "Het hoort er blijkbaar bij. Het enige wat ik erover kan zeggen is dat de clubs in onderhandeling zijn. Dan zit je zelf in de wachtkamer en wacht je af wat eruit gaat komen."

"Het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil", vervolgt Slot. "Nu wacht ik af of de clubs tot een akkoord komen, maar daar heb ik alle vertrouwen in." Voor Slot hoeft het niet zo snel mogelijk. "Je moet de clubs hun werk laten doen en daar ben ik in afwachting van. Als hoofdpersoon moet je daar ook respect voor hebben. Het zal de komende dagen ongetwijfeld duidelijk worden."

Prachtige club
Gertjan Verbeek vindt het niet meer dan logisch dat Slot dolgraag trainer wil worden in de Premier League. ''Ik denk dat het een hele logische stap is, vervelend voor Feyenoord. Het zat er wel aan te komen. Slot presteert goed, nu weer de beker gewonnen. Je ziet duidelijk de hand van de trainer terug in de wijze van spelen. Dat gaat Liverpool natuurlijk niet ongemerkt voorbij."

''Een prachtige club voor Slot en natuurlijk een mooie uitdaging'', vervolgt de oud-trainer van Feyenoord. ''Het is een droom die uitkomt. Als jij de ambitie hebt om hogerop te gaan. Eerst AZ, nu Feyenoord en dan Liverpool. Dat is een mooi rijtje waarin je terechtkomt. Er is ook geld genoeg om te investeren en de ploeg naar jouw idee te laten voetballen en daar spelers bij te zoeken.''

De opstelling
Vervolgens komen ook de spelers van Feyenoord nog ter sprake. Zo keept Justin Bijlow bijvoorbeeld met oog op het EK. "Maar dat is niet alleen Justin, maar Gernot Trauner ook. Het is niet zo dat we zomaar cadeautjes weggeven, in de zin van dat die jongens vele malen minder zijn. Het zijn twee spelers die heel veel voor de club hebben betekend en nu vinden we dit een goed moment om ze ook een wedstrijd te geven om in beeld te komen."

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties