Fabrizio Romano: Feyenoord en Liverpool FC dichtbij akkoord

Fabrizio Romano: Feyenoord en Liverpool FC dichtbij akkoord

Feyenoord en Liverpool FC hebben vorderingen gemaakt in de onderhandelingen van vandaag. Dit meldt Fabrizio Romano. De verwachting is dat er spoedig een 'Done Deal' wereldkundig kan worden gemaakt. De Rotterdammers en de Engelse topclub praten slechts nog over de laatste details.

Alles wijst erop dat het een kwestie van tijd is voordat er een einde komt aan het tijdperk van Slot bij Feyenoord. De trainer begon zijn klus in De Kuip in de zomer van 2021 en wist in drie jaar tijd zijn stempel te drukken op de hele club. Onder leiding van Slot werd de landstitel veroverd en de KNVB Beker gewonnen.

Romano meldt geen aanvullende details over een aanstaand akkoord. Eerder vandaag werd duidelijk dat Feyenoord aast op een bedrag van rond de vijftien miljoen euro. Het openingsbod van negen miljoen euro werd dan ook direct van tafel geveegd. Donderdag en vrijdag zijn beide clubs nader tot elkaar gekomen.

Sky Sports bevestigt ook het naderende akkoord tussen Feyenoord en Liverpool FC. Opvallend is dat het medium het heeft over een deal van 9,85 miljoen pond, wat omgerekend elf en een half miljoen euro bedraagt. Journalist Melissa Reddy benadrukt: ''Er is nog niets besloten, de onderhandelingen lopen nog. De gesprekken verlopen positief.''

Perfecte stap voor Slot
Michiel Kramer ziet Liverpool als de perfecte stap voor Slot. ''Zeker wel! Als je kijkt naar wat hij bij Feyenoord heeft laten zien. Zijn manier van werken en voetballen. Ik denk dat dat het meest overeenkomt heeft met Klopp'', vertelt de oud-voetballer in FC Rijnmond. ''Ik gun het hem van harte, hij heeft het verdiend. Natuurlijk zijn ze daar in Engeland een beetje sceptisch vanwege de Nederlandse trainers uit het verleden. Ik denk echt dat hij bij Liverpool past.''

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties