'Feyenoord troeft Manchester City af en contracteert Jacobs'

'Feyenoord troeft Manchester City af en contracteert Jacobs'

Feyenoord heeft de opvolger van de vertrekkende Rini Coolen binnen. De oud-voetballer vertrekt aan het einde van het seizoen als hoofd jeugdopleiding nadat er een verschil in visie ontstond. Zeb Jacobs wordt definitief de opvolger van de 57-jarige Coolen. Volgens 1908.nl hebben de Belg en Feyenoord een akkoord weten te bereiken. Daarmee troeft de Rotterdamse club Manchester City af.

De 29-jarige Jacobs is momenteel werkzaam bij Rangers FC als Academy Director. Feyenoord hoeft geen deal te sluiten met de Schotten, want Jacobs heeft een opzegtermijn in zijn contract staan, waardoor er zonder overleg met Rangers FC onderhandelingen konden plaatsvinden. Feyenoord haalt Jacobs zonder vergoeding binnen en kwam uit bij de Belg middels een selectiecommissie. Daarin kwam hij als beste optie naar voren.

Met de komst van Jacobs is de komst van Glenn van der Kraan definitief van de baan. Raad van Commissarissen Sjaak Troost maakte zich sterk voor de huidige Head of Coaching van Manchester City. Algemeen directeur Dennis te Kloese besloot voor de beste optie te gaan uit de selectiecommissie. Feyenoord heeft de strijd met uiteindelijk Manchester City weten te winnen door met een beter plan en meer overtuiging het onderhandelingsproces in te gaan.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties