'Feyenoord ziet bij Rangers FC geschikte opvolger van Coolen'

'Feyenoord ziet bij Rangers FC geschikte opvolger van Coolen'

Feyenoord werkt aan de komst van Zeb Jacobs. De Belg wordt gezien als de geschikte opvolger van Rini Coolen, die na dit seizoen afscheid neemt van de Feyenoord Academy. De 57-jarige Coolen was sinds 2021 werkzaam als hoofdjeugdopleiding van de Rotterdamse club. Dit meldt 1908.nl.

Jacobs is momenteel werkzaam bij Rangers FC als Academy Director. Eerder was de Belg in dienst van Royal Antwerp FC en KV Mechelen. Jacobs wordt door algemeen directeur Dennis te Kloese gezien als topkandidaat, terwijl eerder de naam van Glenn van der Kraan rondging om de vrijkomende vacature in te vullen.

Deze week kan Jacobs een formele aanbieding van Feyenoord verwachten. Beide partijen hebben eerder al uitstekende gesprekken gevoerd. De stadionclub weet dat het concurrentie heeft van een club uit de Engelse top, maar heeft goede hoop de deal spoedig af te ronden. Aangezien Jacobs een opzegtermijn in zijn contract heeft, hoeft Feyenoord geen contact te zoeken met Rangers FC.

Het is geen verrassing dat Feyenoord uitkomt bij Jacobs. De Belg heeft namelijk naam gemaakt vanwege zijn moderne en innovatieve manier van werken. Daarmee trok hij de aandacht in Europa en maakte hij in 2022 de overstap naar Rangers FC. Nu wordt hij gezien als de ideale kandidaat voor de Rotterdamse club.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties