Trauner: "Als team waarderen we heel erg wat hij voor ons heeft gedaan"

Trauner: "Als team waarderen we heel erg wat hij voor ons heeft gedaan"

Luka Ivanusec is na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles uitgeroepen tot Man of the Match. De Kroaat bekroonde zijn basisplaats met één doelpunt en een bepalende actie bij het eigendoelpunt van doelman Jefrey de Lange. Feyenoord liet zien in momenten goed te voetballen en wist daarom ook volledig terecht te winnen in Deventer.

"Het was fijn om weer terug te zijn bij de aftrap", begint aanvoerder Gernot Trauner na afloop in gesprek met ESPN. "Het was een goede en intense wedstrijd. In aanloop naar het EK is het goed voor mij om wedstrijden te spelen en het is dan ook mooi dat we konden winnen. Het was lastig, maar we scoorden op de juiste momenten. We mogen blij zijn met dit resultaat."

Arne Slot vertelde een aantal spelers speeltijd te 'gunnen' met oog op het EK in Duitsland. "Uiteraard waardeer ik het. Maar ik weet dat ik mezelf ook gewoon heb laten zien op trainingen. Ik ben blij dat ik het team kan helpen." Trauner had geen last van het feest na afloop van de huldiging. "Ik heb het deze keer wat rustiger gedaan en wilde echt fit zijn voor deze wedstrijd. Ik hoopte al op minuten en ben blij dat ik vandaag zeventig minuten kon maken."

Liverpool FC
Tot slot wordt Trauner ook gevraagd naar de mogelijke overstap van zijn trainer. "Als het gebeurt, dan ben ik heel erg blij voor hem. Als team waarderen we heel erg wat hij voor ons heeft gedaan. Maar het is nog niet afgerond en uiteraard hopen we dat hij hier blijft, maar we weten ook dat er voor hem een moment komt om de volgende stap te maken. Als dat Liverpool is, dan zal niemand hem beschuldigen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties