Opstelling Feyenoord: Gimenez haakt geblesseerd af

Opstelling Feyenoord: Gimenez haakt geblesseerd af

Antoni Milambo heeft een basisplaats te pakken bij Feyenoord. De aanvallende middenvelder vervangt Calvin Stengs. De linkspoot was een twijfelgeval voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles en is niet op tijd fit om aan de aftrap te verschijnen. Het duel in speelronde 31 begint om 21:00 uur en wordt live uitgezonden op ESPN2.

Verder valt op dat Slot rekening houdt met het EK van aankomende zomer in Duitsland. Justin Bijlow en Gernot Trauner keren terug in de basisopstelling om de kans groter te maken om opgenomen te worden in de definitieve selectie van Oranje en Oostenrijk. Bart Nieuwkoop en Timon Wellenreuther nemen hierdoor plaats op de bank in Deventer.

De achterhoede bestaat uit Geertruida, die weer terugkeert op de rechtsbackpositie, Beelen, Trauner en Hancko. De Slowaak is de linksback donderdagavond. Het middenveld bestaat naast Milambo uit Ramiz Zerrouki en Quinten Timber. Twijfelgeval Stengs is wel fit genoeg om op de bank plaats te nemen en minuten te maken als invaller.

Igor Paixão behoort niet tot de wedstrijdselectie. De Braziliaan heeft hamstringklachten overgehouden aan de gewonnen bekerfinale van afgelopen zondag. Zijn plaats wordt overgenomen door de Kroaat Luka Ivanušec.

Santiago Gimenez haakt geblesseerd af
In de warming-up is Gimenez geblesseerd geraakt. De Mexicaan wordt vervangen door Ueda.

Opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Beelen, Trauner, Hancko; Zerrouki, Timber, Milambo; Minteh, Ueda, Ivanušec .

Wissels Feyenoord
Wellenreuther, Lamprou, Nieuwkoop, Lopez, Van den Belt, Lingr, Stengs, Alireza, Sauer.

Opstelling Feyenoord: Gimenez haakt geblesseerd af
Lees meer over
Justin Bijlow Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties