Fotoverslag

woensdag 21 juli 2010 00:39 7.761 keer bekeken

Theater mode Theater mode sluiten

Fotoverslag FC Dordrecht - Feyenoord

Let op! Het lijkt dat u het fotoverslag vanaf een mobiel of tablet bezoekt. Uw provider kan kosten rekenen voor het gebruik van veel data.

Fc Dordrecht Feyenoord is alweer de 4e oefenwedstrijd voor Feyenoord op weg naar het seizoen 2010-2011 ,en dan tel ik de oververhitte open dag partij tegen de sportclub Feyenoord mee.

Voor Mario is de puzzel nog lang niet compleet,door de afwezigheid van enkele jeugdspelers en enkele blessures kan hij nog steeds niet werken met zijn complete selectie.
Door de financiële omstandigheden bij de club zijn wij gedwongen creatief te handelen op de arbeidsmarkt tevens krijgt de jeugd eerder als normaal de kans op een basis plaats in de hoofdmacht van Feyenoord.
De ontwikkeling kan natuurlijk gunstig uitpakken als wij goed mee gaan draaien in beker,competitie en natuurlijk in het Europese avontuur waaraan wij dit jaar weer mogen deelnemen.  

Na de komst van de Rus  Fedor Smolof  was het deze week de 22 jarige Deen Michael Lump die uit de trukkendoos van Leo Beenhakker te voorschijn kwam.
Vandaag zou hij de 2e helft meespelen en een poging doen om een basis plaats te veroveren.

Hier deelt don Leo handtekeningen uit aan enkele fans,Op de spaarzame momenten  dat Leo geen telefoon aan zijn oren heeft is er natuurlijk tijd voor de Fans.
Ondanks de lege knip krijgt leo het toch steeds weer voor elkaar om met een verrassing te komen ,later in deze week krijgen we er zelfs een spits bij .

Maar goed ,eerst vandaag maar effen fotograferen en filmen ,net zoals deze heren die in opdracht van Mario de wedstrijd in beeld brengen ,Dit materiaal wordt gebruikt in de nabespreking en ook spelers kunnen met een speciale inlog code hun beelden opvragen.Vooral Georgino Wijnaldum is erg geïnteresseerd in de beelden en staat bovenaan de gebruikers lijst

FC Dordrecht -Feyenoord dus vandaag onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie


FC Dordrecht: Van der Ploeg; Longuet, Versluis (46’ Breinburg), Van Muyen, Van Hintum; Sequeira (20’ Cairo) (46’ Lazic), Ramos, El Khalifi (69’ Aouragh), Coster (86’ Jongebloet); Kalisse en Lopes.

Feyenoord: Van Dijk; Fernández (46’ De Vrij), Vlaar, Bahia, De Cler (46’ Lumb); Fer (69’ Leerdam), Bruins, Auassar (61’ Mokotjo); Schaken, Wijnaldum en Biseswar.

 

In de eerste helft begon Feyenoord overtuigend aan de wedstrijd maar kon door het stugge verdedigende Dordrecht niet echt in zijn spel komen.

Vrije trappen en corners kwamen niet echt tot zijn recht en konden makkelijk worden uitverdedigd door de defensie uit Dordrecht. Enige oefenstof met deze hervattingen lijkt mij op zijn plaats want dit soort spel momenten kan vele malen beter.

Toch zou Dordrecht vanavond door de knieën gaan door het individuele klasse verschil. met name Wijjnaldum maakte het de tegenstander lastig met zijn snelheid en balcontrole.

Maar er waren ook andere spelers die ik zou snel niet zou herkennen die een neusje voor de bal hebben. en gisteren met name in de 2e helft goed op dreef kwamen.

Door het ontbreken van een spits is het dus aan anderen om het bal in de touwen te jagen..
Zoals hier in de 31e minuut waar Bahia de bal na een assist van luigi Bruins de bal achter keeper van der ploeg krijgt en de 0-1 op het scorebord zet.

En dat wordt natuurlijk gevierd door de hechte spelersgroep .

En ook de aanwezige Feyenoord fans genieten van het moment.

Luigi Bruins gaat steeds meer zijn draai vinden in dit team ,hopelijk zet het dit door en gaat hij uitgroeien tot de topspeler die de meeste van ons in hem zien.

Michael Lump loopt warm voor zijn debuut in de 2e helft

De 22e Jarige Deen heeft de instelling en de kracht om een waardevolle speler te worden voor ons.

In de rust verteld Sekou Cissè waarom hij nog steeds niet speelt tegen de verslaggever van Eredivisie live.
Deze voetbalzender zond de wedstrijd trouwens rechtstreeks uit,leuk voor de mensen die ver weg wonen natuurlijk maar niet goed voor het stadion bezoek.
Ik heb zelf zoiets van "ALS JE FEYENOORD WIL ZIEN DAN KOM JE MAAR NAAR DE WEDSTRIJD TOE".

Kevin Hofland  &  Michael Lump     Hand in hand kameraden

Mario wenst hem succes

En de fans kunnen de eerst bewegingen zien van deze nieuwe aanwinst.

Leroy Fer kreeg het in de 2e heft op zijn heupen en brak regelmatig door de defensie.

Ondanks het vele balbezit van de Rotterdammers duurde het tot de 53e minuut voordat de 2-0 op het scorebord kwam

En het was weer Andre Bahia     

De ROTS VAN RIO maakt zijn 2e in deze wedstrijd.

Adil Aussar kon zich vlak voor zijn wissel nog eenmaal ontworstelen van zijn vaste verdediger en kon vol uithalen op keeper Nick van der ploeg , helaas stopte de doelman deze inzet van adil

Winaldum kwam meer een meer op dreef in de 2e helft en was goed hersteld van de aanslag tijdens de wedstrijd tussen Barendrecht en Feyenoord van vorige week.

Het gras aan de linkerzijde van het veld was roodgloeiend door de snelheid waarmee Wijnaldum en Diego Biseswar zich verplaatste .

Maar de goocheldoos van Mario Been is nog niet leeg.
In de 61e minuut kwam Kamohelo Mokotjo in het veld voor Adil Aussar.
Deze Zuid-Afrikaanse Jeugdinternational zou later op de avond voor een wonderschoon doelpunt zorgen.

Inmiddels ziet de vaste verdediger van Wijnaldum het niet meer zitten.de uitdrukking op zijn gezicht spreekt boekdelen.

Terwijl ik nog met medelijden naar die verdediger zit te staren schiet Mokotjo de bal van ruim 25 meter snoeihard in de goal. Als je dat mannetje ziet dan denk je ,,waar haalt hij in hemelsnaam de kracht vandaan maar gisteren bewees hij weer met dat schot maar zeker ook met ballen over grote lengte uit stand dat deze jonge knulr een hele goede traptechniek heeft.

Net nu 3 minuten in het veld en hij scoort zelf de 3-0

Deze overtreding van Bart van Myen werd bestraft met een gele kaart. de noodrem van Myen had geen gevolgen voor Wijnaldum die wel geïrriteerd was door deze aanslag.
Door zijn bewegelijkheid en zijn snelheid is Wijnaldum natuurlijk een plaag voor zijn directe tegenstander

Kevin Leerdam komt dan nog in het vld voor Leroy Fer die een goede wedstrijd speelde

Inmiddels zijn zijn de lichtmasten aan ,en is de temperatuur ideaal voor zowel voetballer als toeschouwer

Ook Micheal lump had er zin in, en kwam mogelijk met grote snelheid naar voren.

Deze Krul van Diego verdiende meer maar miste helaas het doel op enkele centimeters

Michel  zag er na 40 minuten toch iets minder fris uit ,maar volgens Toine was zijn conditie zeer goed en ook de hartslag analyse van hem waren behoorlijk binnen de normen

In de 78e minuut wat het aanvoerder Ron Vlaar die een doelpunt meepakt.

En ook hij is daar natuurlijk meer dan blij mee.

Tot in de laatste minuut maakt Wijnaldum de verdediging radeloos,maar ook met 2 man naast hem is hij bijna niet te stoppen

31’ 0-1 Bahia
53’ 0-2 Bahia
64’ 0-3 Mokotjo
78’ 0-4 Vlaar

En zo eindigen we weer waar we begonnen zijn,met mario voor de camera
Leerzame wedstrijd met goede momenten,en een tevreden Mario Been

Dag Dordrecht...succes in jullie competitie

Rooie en Witte groeten [FR12]JOHN        

HUP

Website statistieken

FR12.nl heeft 71857 leden - Op dit moment zijn 717 mensen actief, waarvan 208 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved