Slot: ''Ik verwacht Jahanbakhsh aan de aftrap''

Slot: ''Ik verwacht Jahanbakhsh aan de aftrap''

Alireza Jahanbakhsh is morgen gewoon weer inzetbaar voor Feyenoord. De aanvaller heeft gisteren weer voluit meegetraind en kon de training ook afmaken. Trainer Arne Slot heeft nog geen geluiden gehoord van de medische staf dat Jahanbakhsh een terugslag heeft gehad.

''Hij heeft gisteren meegetraind en alles meegedaan, dat zeg er heel goed uit'', vertelt Slot op de persconferentie. ''Ik verwacht hem morgen aan de aftrap.'' De trainer geeft verder aan dat iedereen fit uit de wedstrijd tegen Willem II is gekomen. Aliou Baldé is voorlopig nog niet klaar om minuten te maken. De aanvaller heeft gisteren meegetraind, maar ging eerder naar binnen.

Feyenoord kan morgen tegen IF Elfsborg niet beschikken over Frederik Aursnes. De aanwinst is niet speelgerechtigd. Vanwege de terugkeer van Jahanbakhsh schuift Jens Toornstra weer naar het middenveld. Slot gaf verder aan dat Bryan Linssen voorlopig de eerste spits is van Feyenoord.

Bozenik
De Slowaak hoeft vanwege de keuzes van Slot voorlopig niet te rekenen op een plek in de basis. De trainer krijgt vragen of hij niet aast op een vertrek. ''Of hij ontevreden is? Dat heeft hij tegen mij niet gezegd, maar ik zou het gek vinden als een speler die niet speelt niet ontevreden zou zijn.''

Lees meer over
Arne Slot Feyenoord Conference League 2021/2022 Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties