Zeer beperkte toegang bij openbare training van Feyenoord

Zeer beperkte toegang bij openbare training van Feyenoord

Feyenoord wijkt vandaag, wegens de restauratie van het eerste veld ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, noodgedwongen uit naar het tweede veld op trainingscomplex 1908. Gevolg hiervan is dat minder ruimte toegankelijk zal zijn voor publiek.

Feyenoord weet dat een groot aantal supporters de wens heeft een openbare training bij te wonen en wil - ondanks de beperkte toegang - die mogelijkheid ook graag bieden. De club verwacht voor het einde van het seizoen nog een openbare training te beleggen.

Kameraadjes voetbalshow
Niet alleen via een openbare training probeert Feyenoord in de meivakantie haar jongste fans te betrekken bij de club, maar ook via de kameraadjes voetbalshow. Woensdagmiddag werd De Kuip geopend voor een vermakelijke show die 9000 Kameraadjes konden volgen. Door een aantal vrije dagen was een groot deel van de selectie nog op vakantie, maar toch konden de fans die aanwezig waren spelers als Lutsharel Geertruida, Yankuba Minteh en Igor Paixão van dichtbij ontmoeten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties