'Op weg naar weer een cup': film over bekerwinst te zien op Feyenoord ONE

'Op weg naar weer een cup': film over bekerwinst te zien op Feyenoord ONE

Feyenoord heeft met 'Op weg naar weer een cup' een film uitgebracht over de finale van de TOTO KNVB Beker. De film bevat unieke beelden van eigen camera’s en is sinds woensdagavond 18:00 uur te zien op Feyenoord ONE.

‘Op weg naar weer een cup’ gaat terug naar de weken voorafgaand aan de finale, waarin supporters worden gevolgd bij de making of van de grote sfeeractie. Ook wordt de stemming gepeild in verschillende delen van Rotterdam en is er oog voor de laatste voorbereidingen, met bijvoorbeeld de traditionele persconferentie in Zeist en Feyenoords training een dag voor de wedstrijd.

In de film herbeleef je bovendien de dag van de finale zelf. Vanuit de stad, op weg naar het stadion en in De Kuip zelf; de camera’s van het mediateam waren overal bij. Van de wedstrijd zelf en het feest na afloop komen unieke beelden voorbij, vanaf de tribunes, het veld en in de kleedkamer. Uiteraard komt ook de feestelijke huldiging op de Binnenrotte een dag later uitgebreid terug.

Met deze film beleef je de bekerwinst opnieuw en zie je de mooiste beelden van twee gedenkwaardige Feyenoord-dagen. ‘Op weg naar weer een cup’ is sinds woensdagavond te zien op Feyenoord ONE.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties