"Ze gaan de hele maand mei gebruiken om iemand aan te stellen"

"Ze gaan de hele maand mei gebruiken om iemand aan te stellen"

Er is geen ontkomen aan of je komt al direct een gerucht tegen over de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord. Toch lijkt het wel duidelijk dat het bestuur van de Rotterdammers nog niemand officieel heeft benaderd. Het is ten slotte eerst nog maar afwachten tot Arne Slot officieel wordt gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Liverpool FC.

"Ik had vanochtend nog even contact met Dennis te Kloese", vertelde Chris Woerts woensdagavond in het praatprogramma Veronica Inside. De technisch en algemeen directeur van Feyenoord geniet ook van een aantal vrije dagen. Vermoedelijk zorgt dit er ook voor dat de aankondiging van Slot nog even op zich liet wachten. "Hij zit in Dubai en houdt zich helemaal op de vlakte. Ze hebben helemaal een lijstje gemaakt en zijn met een aantal gasten bezig geweest, maar nog niemand is concreet benaderd. Dus Pusic niet, Schreuder niet. Niemand is concreet benaderd."

"Ze gaan de hele maand mei gebruiken om iemand aan te stellen, wat wel redelijk lang duurt. Dus ik denk dat het binnen twee tot drie weken wel duidelijk zal zijn. Niemand weet momenteel wie het gaat worden." Als Woerts vervolgens de vraag krijgt hoe hij kijkt naar Mark van Bommel begint hij te lachen, maar geeft hij wel een antwoord. "Ik denk dat hij bij de supporters heel goed zou liggen, want toen hij bij PSV speelde was hij zo’n irritante gast, maar hij zat er bovenop. Ik denk dat de Feyenoord-supporters het karakter van Van Bommel wel leuk vinden."

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties