''Feyenoord voelt die druk in ieder geval nog niet''

''Feyenoord voelt die druk in ieder geval nog niet''

Marcos Senesi is een van de spelers die in verband wordt gebracht met een transfer. De 23-jarige verdediger staat in de belangstelling van diverse clubs uit het buitenland, maar Feyenoord maakt zich nog altijd geen zorgen. De Rotterdammers gaan pas nadenken als er een mega bod binnenkomt.

Senesi gaat niet verkocht worden voor een bedrag rond de twintig miljoen euro, zo vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel in gesprek met RTV Rijnmond. ''Feyenoord voelt die druk in ieder geval nog niet. Gisteren heeft Arnesen nog aangegeven dat ze niet hoeven te verkopen. Ik weet ook uit andere gesprekken met bronnen vanuit De Kuip dat ze echt hoog in de boom zitten voor Senesi. Af en toe zie ik op internet bedragen van twintig miljoen euro voorbijkomen en daar doet Feyenoord het niet voor.''

Sinclair Bischop vraagt zich in de podcast af of Feyenoord hier verstandig aan doet. "Twintig miljoen is een recordtransfer voor Feyenoord, dat hebben ze nog nooit gevangen. Als je nu twintig miljoen euro krijgt voor een speler die je voor zes miljoen euro gekocht heeft... We hebben dingen van hem gezien die heel goed zijn, maar het is ook niet de garantie dat dit een verdediger wordt die over drie jaar in de Premier League-top speelt."

Bischop neemt het verleden van Feyenoord als voorbeeld. Zo zijn er biedingen geweigerd op Nicolai Jørgensen en Jonathan De Guzman. "Als je 14 miljoen in één keer kan pakken en je de selectie kan versterken op plekken waar het hard nodig is, zou ik het wel serieus overwegen. In het verleden heeft Feyenoord ook een bod van zeventien miljoen euro op Jørgensen afgewezen, want 'het komt wel'. Nu breng je hem voor acht miljoen euro weg."

Lees meer over
De Kuip Marcos Senesi Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties