Slechte prestaties Onder 21: "Hulshoff heeft het ook niet makkelijk"

Slechte prestaties Onder 21: "Hulshoff heeft het ook niet makkelijk"

Met het eerste elftal van Feyenoord gaat het sportief momenteel goed, maar voor Onder 21 geldt dat niet. De club is gebaat bij goede resultaten van de ploeg om zo op termijn een team in de Keuken Kampioen Divisie te kunnen hebben. Momenteel staat de ploeg echter op een teleurstellende laatste plaats in de beloftencompetitie.

"Natuurlijk is onze doelstelling om zo snel mogelijk naar de Keuken Kampioen Divisie te gaan", begon technisch directeur Frank Arnesen, die te gast was in Goedemorgen Eredivisie. "Het is zoals het is. Ik moet zeggen dat Sipke Hulshoff (trainer van het elftal, red.) het niet makkelijk heeft. We hebben niet veel geld gehad om te investeren en het geld dat we hadden moest naar het team van Arne gaan."

In de hoofdmacht van Feyenoord spelen veel spelers die mee zouden mogen doen, maar gezien het Europese programma is het niet mogelijk om deze af te staan. "We hebben nog wel bij de KNVB gevraagd of het niet mogelijk is om zelf te kiezen op welke dag we spelen. De Jong-ploegen in de Keuken Kampioen Divisie spelen op vrijdag en maandag, dus op zaterdag kan iedere speler meedoen. Dat hebben wij niet."

"We gaan er gewoon voor", ging Arnesen optimistisch verder. "Ik zie verbetering in waar we mee bezig zijn. We hebben een filosofie op papier gezet en zijn daarmee begonnen. We trainer daar dagelijks mee, zowel individueel als met het team. Ik vind dat dat de goede richting op gaat, maar dat kan niet van de ene op de andere dag."

Lees meer over
Frank Arnesen Sipke Hulshoff
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties