"Ik denk dat Feyenoord spijt heeft dat ze zoveel geld voor hem uitgaven"

"Ik denk dat Feyenoord spijt heeft dat ze zoveel geld voor hem uitgaven"

Ramiz Zerrouki is een van de spelers die in de laatste wedstrijden van het seizoen kansen krijgt om zichzelf te laten zien. Maar tegen NEC pakte dat niet goed uit. In FC Rijnmond bespraken Martijn Krabbendam en Robert Maaskant het optreden van de 25-jarige middenvelder.

"Het is een speler die in zijn eerste jaar veel moeite heeft gehad, omdat hij bij Twente op een andere manier speelde dan bij Feyenoord", begon Krabbendam. "Gisteren zag je dat goed in die grote ruimtes, maar wie komt er niet in de problemen als hij daarin moet verdedigen? Dat geldt ook voor Zerrouki. Maar hij mist toch een beetje de dynamiek en het loopvermogen dat Timber en Wieffer wel hebben."

Ook Maaskant is nog niet overtuigd. "Ik denk dat Feyenoord er spijt van heeft dat het zoveel geld voor hem heeft uitgegeven, terwijl ze betere spelers hebben", stelde hij. "Hij is zeer nuttig geweest, maar wel voor heel veel geld. Als je dat tegen elkaar afzet, denk ik dat ze dat liever anders hadden gezien. Ze hebben betaald voor een basisspeler en dat is hij niet geworden."

"Als ik Arne Slot tussen de regels door hoor, zegt hij ook dat Zerrouki een aantal zaken tekort komt die je moet hebben om basisspeler bij Feyenoord 1 te zijn", verwees Maaskant naar Slots persconferentie na de wedstrijd. "Bij FC Twente deed hij het wel goed, maar speelde hij ook vrij ver naar achteren. Bij Feyenoord kom je meer naar voren te spelen. Maar inderdaad, in de ruimtes van gisteren komt iedere speler in de problemen."

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties