Lindhout fluit seizoensafsluiter in De Kuip

Lindhout fluit seizoensafsluiter in De Kuip

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd van het seizoen 2023/2024 op het programma. In De Kuip neemt Feyenoord het op tegen stadsgenoot Excelsior en na afloop zal vooral in het teken staan van het naderende vertrek van Arne Slot, maar ook andere sterkhouders die Rotterdam vermoedelijk gaan verlaten.

De wedstrijd tussen de twee Rotterdamse clubs staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout. Langs de lijn heeft de 36-jarige arbiter ondersteuning van Rogier Honig en Patrick Inia. De vierde official is Jannick van der Laan en vanuit Zeist zal Pol van Boekel alle acties dubbel checken.

Voor Lindhout is het in zijn hele carrière de zeventiende keer dat hij de leiding heeft over een wedstrijd van Feyenoord. Hierin wonnen de Rotterdammers tien wedstrijden. Eerder dit seizoen floot hij de wedstrijd om de Johan Cruyff Schaal en twee competitiewedstrijden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties