"Jahanbakhsh is natuurlijk al snel een van de beste spelers van Feyenoord"

"Jahanbakhsh is natuurlijk al snel een van de beste spelers van Feyenoord"

Alireza Jahanbakhsh kwam deze zomer naar Feyenoord om de Rotterdammers aan doelpunten te helpen. Daarbij zal hij hopen in de buurt te komen van zijn cijfers uit zijn laatste seizoen in de Eredivisie. Namens AZ werd hij dat jaar topscorer met 21 goals en leverde hij daarnaast nog 12 assists af.

"Qua cijfers zou ik er daarom veel van verwachten", stelde Valentijn Driessen in gesprek met Voetbal International. "Maar het ligt er bij hem wel aan wie er in de spits staat. Daar stond toen Wout Weghorst. Dat was én een bliksemafleider, én een afmaker voor Jahanbakhsh. Zo'n speler mis je bij Feyenoord. Ik denk niet dat hij kan leveren wat hij bij AZ kon, maar het is natuurlijk al heel snel een van de beste spelers van Feyenoord."

Ook van trainer Arne Slot moet de immer kritische Driessen het allemaal nog maar zien. "Hij geeft heel veel interviews met heel veel grote woorden. Wat was het woord? Drukzetmomenten? Ik weet het al niet meer, dus laat staan dat die spelers precies weten wat ze moeten doen. Uiteindelijk hangt alles af van de kwaliteit van je spelersmateriaal. Dat is niet om over naar huis te schrijven. Zeker niet om een bedreiging te zijn voor Ajax en PSV, daar geloof ik niet zo in."

Lees meer over
Alireza Jahanbakhsh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties