Ivanušec: "Hij heeft ook nieuwe acties in mijn spel aangeleerd"

Ivanušec: "Hij heeft ook nieuwe acties in mijn spel aangeleerd"

Arne Slot was één van de mensen die Luka Ivanušec graag naar Rotterdam wilde halen, want de Kroaat kon creativiteit toevoegen in het aanvalsspel van de Rotterdammers. Toch lukte dat de Kroaat maar beperkt in zijn eerste seizoen bij Feyenoord. De buitenspelers is ondanks alles wel heel blij met zijn trainer.

"Natuurlijk is het een groot verlies", vertelt Ivanušec in gesprek met ESPN over het vertrek van Slot. De Kroaat moest het veelal doen met invalbeurten dit seizoen, maar dat neemt hij zijn trainer niet kwalijk. "Hij heeft binnen de club een revolutie teweeg gebracht. Onder hem is de club kampioen geworden. Nu gaan we weer in de Champions League spelen en we speelden schitterend voetbal."

"Hij verdient een club met de status als Liverpool." Slot was in de media diverse keren kritisch op zijn aanvaller, maar heeft hem op het trainingsveld ook veel geleerd. Ivanušec legt zelf uit hoe hij beter is geworden dankzij zijn trainer. "Hij heeft mij geleerd om alles sneller te doen. Om altijd een betere speler te willen worden. Hij heeft me ook nieuwe acties in mijn spel aangeleerd. Hoe ik moet bewegen, hoe ik mezelf moe positioneren, dat soort dingen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties