Academy Spelers van de Maand te gast bij Feyenoord 1

Academy Spelers van de Maand te gast bij Feyenoord 1

Academy-spelers Valentijn Frenken (Onder 14), Matthew Amoah (Onder 16) en Adam Dos Santos Sebastiao (Onder 13) zijn onlangs in het zonnetje gezet op Trainingscomplex 1908. Het drietal dankte dit aan vanwege hun eerdere verkiezing tot Academy Speler van de Maand dit seizoen.

Na een bezoek aan de ochtendtraining mochten de jeugdspelers aanschuiven bij de lunch. Daar kregen zij de mogelijkheid om met hun favoriete speler van Feyenoord 1 in gesprek te gaan. De middag werd afgesloten met een rondleiding door het trainingscomplex.

Academy Speler van de Maand
De prijs voor de Academy Speler van de Maand wordt sinds het voetbalseizoen 2021-2022 na afloop van iedere maand uitgereikt aan een speler van Feyenoord Academy die laat zien in zichzelf te willen investeren, progressie toont op zowel voetbal-, fysiek- en topsportgebied en een positieve bijdrage levert aan de groeicultuur van zijn team.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties