'Nieuwkoop hoopt tegen Excelsior weer inzetbaar te zijn'

'Nieuwkoop hoopt tegen Excelsior weer inzetbaar te zijn'

Bart Nieuwkoop is sinds deze week verlost van de brace om zijn voet en verwacht daardoor aanstaande zondag weer minuten te kunnen maken voor Feyenoord, zo weet 1908.nl te melden. Daarnaast verwachten ook Quinten Timber en Santiago Gimenez bij de laatste wedstrijd van het seizoen weer inzetbaar te zijn.

Ondertussen heeft Kostas Lamprou zich juist gemeld in de ziekenboeg van Feyenoord. De derde doelman loopt met gips om zijn hand en lijkt dan ook zijn laatste wedstrijd in het shirt van de Rotterdammers al te hebben gespeeld. Dit seizoen stond de Griek alleen in een oefenwedstrijd onder de lat. Dit betekent dat Lamprou zijn officiële laatste wedstrijd voor Feyenoord was op 3 mei 2014 tegen AZ.

Terwijl Gjivai Zechiël weer volledig deelneemt aan de groepstraining en dus op tijd fit is voor de bekerfinale met Feyenoord Onder 21, zijn Antoni Milambo, Mats Wieffer en Quilindschy Hartman niet fit om met het eerste elftal te spelen tegen Excelsior.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties