Timber en Gimenez twijfelgeval voor uitwedstrijd tegen NEC

Timber en Gimenez twijfelgeval voor uitwedstrijd tegen NEC

Feyenoord reist dit weekend af naar Nijmegen voor de uitwedstrijd tegen NEC. In het laatste uitduel van dit seizoen kunnen de Rotterdammers bij winst boven de tachtig punten op de ranglijst uitkomen. Een mooie doelstelling in een wedstrijd waar voor het elftal van Arne Slot verder alleen de sportieve eer op de planning staat.

Voor de wedstrijd van zondag zijn er een twee twijfelgevallen in de selectie, zo vertelt Slot op de persconferentie. "Santi is nog wel een twijfelgeval. Hij kon vandaag niet meetrainen. Quinten Timber viel afgelopen week uit en stond vandaag niet op het trainingsveld. Hem verwachten we morgen wel weer op het trainingsveld, maar dat moet nog blijken. Dan hebben we de gebruikelijke blessures met Milambo, Hartman, Wieffer en Nieuwkoop. Gjivai Zechiël kon gelukkig weer meetrainen, maar dat is te vroeg om in de wedstrijdselectie te zitten."

Vorm Gimenez
Afgelopen week verscheen de spits van Feyenoord bij Ziggo Sport voor een uitgebreid interview. Hier vertelde hij dat zijn vormdip ontstond na de gemiste penalty tegen RKC Waalwijk. Slot legt er zijn vraagtekens bij, maar zag natuurlijk wel dat dit moment niet hielp. "Je weet niet of die penalty de vormdip veroorzaakt heeft, maar na die wedstrijd is het wel minder gegaan, dat kunnen we niet ontkennen."

Slot bleef ondanks Gimenez zijn mindere vorm toch vertrouwen houden in hem. "Santiago is wel altijd hard blijven werken en gelukkig was hij instaat, ondanks de hoeveelheid mensen die aangaven dat ik een andere keuze moest maken, om zichzelf en ook mij de voldoening te geven met een assist in de finale."

Lees meer over
Quinten Timber Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties