't Zand verkozen tot beste talent van de Keuken Kampioen Divisie

't Zand verkozen tot beste talent van de Keuken Kampioen Divisie

FC Dordrecht was misschien wel de grootste verrassing van dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en daar was Feyenoord-huurling Shiloh 't Zand zeker een onderdeel van. De Schapenkoppen eindigden op de vierde plaats en zitten momenteel in de play offs voor promotie. De 21-jarige middenvelder werd woensdagavond al beloond met de titel Talent van het Seizoen.

De middenvelder van Feyenoord kreeg bij Dordrecht de kans om zich in de schijnwerpers te spelen en deed dat met verve. De beweeglijke en creatieve speler etaleerde zijn klasse met onvoorspelbare acties en dribbels, maar toonde ook aan daar rendement aan te kunnen toevoegen. Zijn 11 doelpunten en 4 assists hielpen de Schapenkoppen uiteindelijk aan de onverwachte vierde plaats. ’T Zand lijkt als 'beste talent van de Keuken Kampioen Divisie' klaar te zijn voor de stap om zich te bewijzen bij het eerste elftal van de Rotterdammers.

Vorige week werd een akkoord bereikt door Feyenoord en 't Zand om zijn contract te verlengen tot medio 2028.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties