't Zand genomineerd voor talent van het seizoen in Keuken Kampioen Divisie

't Zand genomineerd voor talent van het seizoen in Keuken Kampioen Divisie

Feyenoord-huurling Shiloh 't Zand staat op de nominatie voor de verkiezing van talent van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. De aanvallende middenvelder heeft zich gedurende het seizoen fantastisch ontwikkeld bij FC Dordrecht en neemt zijn ploeg zichtbaar mee op sleeptouw.

Vrijdagavond was 't Zand wederom trefzeker en ditmaal was het tegen koploper Willem II. Het laat zien dat de 20-jarige creatieve middenvelder in een uitstekende vorm zit, want terwijl hij aan het begin van het seizoen zeker nog geen onbetwiste basisspeler was, is hij nu niet meer weg te denken uit het elftal van FC Dordrecht. 't Zand scoorde over het hele seizoen elf doelpunten en gaf vier assist. Voor de huurling van Feyenoord is het zijn eerste seizoen in het betaald voetbal, want hiervoor was hij alleen actief binnen de jeugdopleiding van de Rotterdammers.

De andere genomineerden voor de titel 'talent van het seizoen' zijn Basar Önal (De Graafschap), Ringo Meerveld (Willem II) en Levi Smans (VVV Venlo). Namens FC Dordrecht zijn ook Luca Plogmann en Michele Santoni genomineerd voor de prijs van beste doelman en beste trainer. De Schapenkoppen staan momenteel op plek vier in de competitie en zullen gaan spelen in de play offs om promotie.

Stemmen kan tot vrijdag 10 mei via deze link

Lees meer over
Shiloh ’t Zand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties