'Feyenoord wil contract talentvolle 't Zand verlengen'

'Feyenoord wil contract talentvolle 't Zand verlengen'

Shiloh 't Zand maakt een goede ontwikkeling door bij FC Dordrecht. De middenvelder van Feyenoord komt tot het einde van het seizoen uit op huurbasis voor de huidige nummer vier uit de Keuken Kampioen Divisie. De Rotterdammers zien de interesse in 't Zand groeien en azen op het verlengen van zijn contract. Dit meldt Feyenoord Youth Watcher op X.

Tijdens zijn eerste maanden bij FC Dordrecht moest 't Zand het vooral laten zien tijdens enkele invalbeurten. Rond de jaarwisseling maakte de 20-jarige Rotterdammer steeds vaker zijn opwachting als basisspeler en was fysiek ook in staat om een volledige wedstrijd te spelen. Inmiddels staat hij op zeven doelpunten en twee assists in 27 wedstrijden.

Mede door zijn goede spel bij FC Dordrecht heeft 't Zand de interesse gewekt van enkele clubs uit de Eredivisie. Daarnaast hoopt Feyenoord zijn lopende contract tot medio 2025 te verlengen. ’t Zand is al sinds zijn zevende jaar speler van Feyenoord Academy en doorliep op Varkenoord alle hoogste jeugdteams. Op 23 maart 2022, tijdens de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en RKC Waalwijk, maakte ’t Zand als invaller zijn officieuze debuut voor Feyenoord 1.

Lees meer over
Shiloh ’t Zand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties