'Feyenoord wil zich versterken met jeugdkeeper Geneugelijk'

'Feyenoord wil zich versterken met jeugdkeeper Geneugelijk'

Feyenoord heeft doelman Ivar Geneugelijk op de radar als mogelijke versterking voor volgend seizoen. Volgens 1908.nl moet de doelman transfervrij van Excelsior overkomen om de jeugdopleiding te versterken.

De 19-jarige doelman speelt al zijn hele leven in de jeugd bij de stadsgenoten uit Kralingen. Dit seizoen speelde hij zijn duels in de voorjaarcompetitie bij Excelsior Onder 18. Bij Feyenoord komt hij in aanmerking voor het Onder 21-elftal, die mogelijk onder leiding komt te staan van Pascal Bosschaart. Na lange tijd in de jeugdopleiding van Excelsior te hebben gespeeld, kan Geneugelijk komende zomer transfervrij de overstap maken naar Rotterdam-Zuid.

De eventuele komst van Geneugelijk is enigszins opmerkelijk, want Feyenoord is zeer actief met de contractverlengingen binnen de jeugdopleiding. Ismail Ka werd onlangs tot medio 2027 vastgelegd, terwijl ook Mikki van Sas (2026), Husselin (2026), Tim Haksteeg (2025) en Mannou Berger (2025) nog voor volgend seizoen vastliggen. Daarnaast komt Thijs Jansen terug na een uitleenperiode bij De Graafschap.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties