'Feyenoord ziet in Bosschaart nieuwe trainer voor O21-elftal'

'Feyenoord ziet in Bosschaart nieuwe trainer voor O21-elftal'

Feyenoord wil in gesprek met Pascal Bosschaart over de openstaande vacature bij Feyenoord Onder 21, zo meldt 1908.nl. Door het bestuur is al gepolst of de huidige assistent-trainer van FC Dordrecht interesse heeft in de functie en daaropvolgend zullen Bosschaart en de club in gesprek gaan over de invulling.

Eerder deze week werd duidelijk dat de huidige hoofdtrainer, Melvin Boel, de club na tien jaar gaat verlaten. Boel opende volgens het medium nog wel een geschil om in hoger beroep te gaan tegen het besluit van de Rotterdammers, maar dat was zonder succes. Bosschaart wordt dus gezien als beoogde opvolger en staat zelfs nog tot 2025 onder contract bij Feyenoord.

Bosschaart liet eerder al weten te hopen op een bekroning van Feyenoord, nadat hij dit seizoen als assistent-trainer bij FC Dordrecht zijn taken uitstekend invult. "Er is nu veel ruimte bij Feyenoord. Het is maar net wat de club wil. Misschien word ik meegenomen in het proces, we gaan het zien. Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk." Of de oud-Feyenoorder een rol als hoofdtrainer van het jeugdteam ziet als bekroning, dat moet op termijn blijken.

Als speler kwam de Rotterdammer 64 wedstrijden in actie in het shirt van Feyenoord en speelde hij verder ook voor FC Utrecht, ADO Den Haag, Sydney FC en IJsselmeervogels. In zijn trainerscarrière was Bosschaart vooral actief als assistent-trainer, waar hij bij SC Cambuur werkzaam was onder Henk de Jong en Sjors Ultee, maar ook 18 wedstrijden aan het roer stond als interim-trainer.

Lees meer over
Bosschaart
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties