Bosschaart hoopt op Feyenoord: ''Het zou een mooie bekroning zijn''

Bosschaart hoopt op Feyenoord: ''Het zou een mooie bekroning zijn''

Pascal Bosschaart staat onder contract bij Feyenoord en wordt momenteel uitgeleend aan FC Dordrecht. De assistent-trainer heeft er nooit een geheim van gemaakt nog een keer in De Kuip te willen werken. Met het vertrek van trainer Arne Slot en diverse stafleden naar Liverpool FC moet de clubleiding enkele vacatures invullen.

"Er is nu veel ruimte bij Feyenoord," vertelt Bosschaart in gesprek met de Leeuwarder Courant. De oud-voetballer heeft na dit seizoen nog een contract voor een seizoen bij de bekerwinnaar. Hij hoopt op een volgende stap in zijn carrière. "Het is maar net wat de club wil. Misschien word ik meegenomen in het proces, we gaan het zien. Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk."

De 44-jarige Bosschaart maakt samen met hoofdtrainer Michele Santoni een uitstekend seizoen door met FC Dordrecht. De Dordtenaren speelden echter wel gelijk met 3-3 tegen SC Cambuur, waardoor directe promotie momenteel een brug te ver lijkt. Er is nog wel altijd kans om met diverse Feyenoord-huurlingen promotie af te dwingen via de play-offs.

De geboren Rotterdammer werkte in zijn tijd bij SC Cambuur veel samen met Henk de Jong. De huidige trainer van de Friezen ziet dat Bosschaart de kwaliteiten heeft om aan de slag te gaan bij Feyenoord. "Pascal is een unieke, lieve man," zei hij vol respect. "Een goed mens bovendien. En niet geheel onbelangrijk in dit vak: hij heeft veel verstand van voetbal."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties