Wij kunnen het verschil maken!

Wij kunnen het verschil maken!

Hallo Feyenoord Fans !

De laatste tijd gaat het steeds beter met onze Rotterdamse trots Ook op de tribunes is de stemming opperbest. Vooral de 2e helft tegen Groningen en natuurlijk de uitzinnige stemming voor ,tijdens en na de wedstrijd in Heerenveen waren om kippenvel van te krijgen.
Het Feyenoord Tifo team verzorgt met prachtige spandoeken en grootse acties al geruime tijd een prachtige sfeer tijdens de opkomst van beide teams. Maar na het fluitsignaal moeten wij als fans de sfeer bepalen. Als de Tifo vlaggen zijn opgerold en het mega doek van de tribune is gedaald is het aan ons om deze sfeer verder uit te breiden en de spelers te steunen . Als de wedstrijd wat minder aantrekkelijk is gebeurt het wel eens dat wij wachten op een goede reden om uit ons dak te gaan. Er hoeft soms maar een klein dingetje te gebeuren en de vlam slaat in de pan. Het kan een overtreding zijn, of een foute beslissing, een bijna goal of het doorjagen van de spelers. Ook een gebeurtenis op de tribune kan bijdragen aan de stemming van de aanwezige fans.

De actie`s op het veld hebben wij helaas niet onder controle maar de gebeurtenissen op de tribunes wel.. Al sinds enige tijd zijn de mensen achter FRLYRICS bezig om samen met het Tifo team de sfeer te verhogen, Dus waar het Tifo team stopt bij de start van de wedstrijd nemen zij (wij) het over.

Hun oproep om spandoeken in te leveren heeft al heel wat opgeleverd en dit zal goed zichtbaar zijn tijdens de volgende thuis wedstrijden. Dus een kleine groep met fanatieke supporters kan het verschil maken. Ook jij!! kan het verschil maken door bv en spandoek in te leveren. Dit doek wordt voor jou opgehangen en ook nog eens veilig bewaard. Let wel op dat de doeken door de Feyenoord en FRlyrics keuring heen moeten. Dus de woorden k..ker, en andere ellende is natuurlijk niet nodig. Doeken met dit soort teksten of afbeeldingen worden niet geaccepteerd. Meezingen en springen is natuurlijk iets wat makkelijk te doen is voor de meeste.

Het dragen van een Feyenoord sjaal is zeker met dit weer prettig. Een misschien kunnen jullie eens kijken op zolder of in de schuur naar opblaas artikelen. Strandballen. Opblaaspoppen. Neem mee die bende . Niks moet alles mag. Dus geen commentaar meer op anderen, doe mee als je wil en maak het verschil.

We zitten tegen AZ met ruim 30.000 man in de kuip en de verwachting is dat dit er nog veel meer worden . Kom naar de kuip en schreeuw Feyenoord naar de volgende ronde.

Wordt lid van http://frlyrics.hyves.nl en kijk hoe je kunt helpen. Wij van FR12 staan 110% achter deze actie en zijn verantwoordelijk voor onderhoud en opslag van de doeken/vlaggen die via FRLYRICS worden ingeleverd. Met vriendelijk groeten FRLYRICS & FR12

Lees meer over
Tifo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties