Jayden Candelaria tekent bij tot medio 2026

Jayden Candelaria tekent bij tot medio 2026

Jayden Candelaria heeft bij Feyenoord een nieuw contract getekend. De twintigjarige verdediger van Feyenoord Academy zette onder toeziend oog van familie en vrienden zijn handtekening onder een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen tot medio 2026, met een optie voor nog een jaar.

Candelaria omschrijft het ondertekenen van zijn tweede profcontract bij Feyenoord als iets erg speciaals. "Dit voelt als een beloning voor het harde werken van de laatste jaren. Extra mooi was het dat mijn familie en vrienden aanwezig konden zijn vandaag. Zij zijn mijn steun en toeverlaat. De komende jaren wil ik mij graag verder doorontwikkelingen en hoop ik zo snel als mogelijk in De Kuip te mogen spelen."

Sinds de zomer van 2018 maakt Candelaria onderdeel uit van de Feyenoord-familie. De linksbenige vleugelverdediger was eerder actief voor amateurclub ODS uit zijn geboorteplaats Dordrecht en de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Op Varkenoord komt Candelaria het huidige seizoen uit voor Feyenoord Onder 21 waarmee hij nog volop in strijd is voor zowel het kampioenschap als de beker.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties