Bijlow: ''Ik kreeg kippenvel toen ik het veld op kwam''

Bijlow: ''Ik kreeg kippenvel toen ik het veld op kwam''

Hoewel er na afloop weinig positiviteit over de wedstrijd zelf was, was die er wel over het feit dat er voor het eerst weer supporters in De Kuip aanwezig waren. Ook doelman Justin Bijlow genoot van de aanwezigheid van het Legioen, zo vertelde hij na afloop aan Feyenoord TV.

"Het was top", begon Bijlow. "Weer een beetje ouderwets, ook al waren het er maar 6500. Het was een goed gevoel om weer voor publiek te kunnen spelen." Hoewel het maar een beperkt aantal supporters was, waren zij wel goed te horen. "Moet je nagaan als er weer 40.000 man zitten. Dit was al mooi."

Bijlow begon als doelman als eerste aan zijn warming-up en zag de volle tribunes dus ook als eerst. "Het was weer even wennen. Toen ik het veld opkwam voor de warming-up, kreeg ik kippenvel. Dat heb ik lang niet gehad, we hebben lang zonder publiek gespeeld. Het voelde echt goed. Hier doen we het voor."

Lees meer over
De Kuip Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties