'Napoli richt pijlen weer op Senesi en denkt aan 15 miljoen'

'Napoli richt pijlen weer op Senesi en denkt aan 15 miljoen'

Marcos Senesi maakt komende zomer mogelijk alsnog de overstap naar Napoli. Afgelopen zomer zag de Italiaanse club in de Feyenoorder de ideale opvolger voor Kalidou Koulibaly, maar die bleef uiteindelijk. Napoli houdt nu wel serieus rekening met een vertrek van Koulibaly en wil zich dan opnieuw melden voor Senesi.

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport is Napoli dit keer wel zeker dat Koulibaly in de zomer zal vertrekken. Nog altijd houdt het Senesi - die dit seizoen in 26 wedstrijden drie keer scoorde en twee assist gaf - goed in de gaten. De Italianen willen zich in de zomer bij Feyenoord melden.

De vraag wordt wel of Feyenoord genoegen zal nemen met het bedrag dat Napoli wil bieden. Voglens La Gazzetta denken de Italianen dat vijftien miljoen euro genoeg moet zijn. Feyenoord zelf heeft in het verleden hogere bedragen genoemd, tot zelfs het dubbele van die prijs.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties