'Haps terug op trainingsveld; blessure Berghuis valt mee'

'Haps terug op trainingsveld; blessure Berghuis valt mee'

Dennis van Eersel komt maandagmiddag opnieuw met goed nieuws uit de ziekenboeg van Feyenoord. De blessure die aanvoerder Steven Berghuis opliep tegen VVV lijkt mee te vallen. Ridgeciano Haps keert weer terug bij Feyenoord. De linksback heeft maandag voor het eerst weer getraind, al was dat nog wel apart van de groep. Over het herstel van Justin Bijlow is minder goed nieuws te melden.

"De blessure valt mee", bevestigt Sinclair Bischop niet veel later in FC Rijnmond. "Hij had wat last van de lies, maar de verwachting is dat hij in ieder geval zondag in Arnhem gewoon kan gaan spelen." Haps zal voorlopig nog niet in actie gaan komen. "Hij is vandaag weer op de club verschenen. Heeft individueel getraind om zijn conditie op te bouwen. Wel is het zo dat hij dit kalenderjaar niet meer in actie gaat komen. Hij zal binnenkort gaan uitleggen waarom hij afgelopen weken ontbrak."

Bischop komt daarnaast met minder goed nieuws over Justin Bijlow, die volgens eerdere berichten begin januari zijn rentree zou kunnen maken. Zijn herstel loopt echter wat vertraging op. "Daar schijnt toch nog wel wat ruis te zijn. Dat zal waarschijnlijk later zijn. Misschien dat hij echt pas later in januari kan aansluiten."

Lees meer over
Steven Berghuis Ridgeciano Haps Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties