''Voor Feyenoord is er nu ook niet zoveel aan de hand''

''Voor Feyenoord is er nu ook niet zoveel aan de hand''

Frank Arnesen lijkt al snel een opvolger van Dick Advocaat te gaan presenteren. De technisch directeur heeft ruim een maand geleden de mededeling van Advocaat ontvangen dat hij na dit seizoen gaat stoppen als clubtrainer. Arnesen heeft daardoor ruim de tijd gehad en kon afgelopen week direct schakelen.

Arne Slot past perfect in het profiel van Feyenoord en werd daarom afgelopen week benaderd. De Rotterdammers en de 42-jarige trainer hadden enkele gesprekken gevoerd en vanmorgen kreeg de clubleiding van AZ daar lucht van. Slot werd per direct ontslagen. "Voor Feyenoord is er nu ook niet zoveel aan de hand, het is misschien juist wel prettiger dat Slot is ontslagen'', zo vertelt journalist Arman Avsaroglu.

''Afhankelijk van de financiële regeling zou het zelfs goedkoper kunnen zijn voor Feyenoord. Ze kunnen een transfervrije trainer halen die geliefd is in Nederland. Feyenoord wilde Slot en dat willen ze nog steeds." De NOS-commentator verwacht dan ook dat er snel een akkoord komt. "Er zijn gesprekken gevoerd en Slot reageerde welwillend op de interesse van Feyenoord."

Toch ziet Avsaroglu ook nadelen aan het ontslag van de AZ-trainer. "Je komt toch op een andere manier binnen in Rotterdam, als de trainer die is ontslagen, omdat hij niet zou hebben gemeld dat hij gesprekken voerde met een andere club. Slot is wel beschadigd door dit ontslag." Arne Slot was de best presterende AZ-trainer ooit.

Lees meer over
Dick Advocaat Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties