'Feyenoord in gesprek met Arne Slot'

'Feyenoord in gesprek met Arne Slot'

Arne Slot moet de nieuwe trainer van Feyenoord gaan worden. De Rotterdammers zijn in gesprek met de huidige trainer van AZ. Technisch directeur Frank Arnesen wil aankomende zomer flink renoveren en Slot past in het profiel.

Dick Advocaat heeft een maand geleden al laten weten aan Frank Arnesen dat hij na dit seizoen geen clubtrainer meer wil zijn. De Deen heeft daardoor voldoende de tijd gehad om snel te kunnen schakelen en is inmiddels in verregaande onderhandeling met Slot. De 42-jarige trainer van AZ maakt indruk met de Alkmaarders en heeft bewezen goed te kunnen werken met talenten.

Slot kreeg gisteren na het duel van AZ de vraag of hij Feyenoord ziet zitten, maar hield zich op de vlakte. ''Als een speler op dit soort vragen in zou gaan, zou ik dat heel vervelend vinden. Dat zou afleiden met datgene waar we mee bezig zijn en dat is presteren met AZ. Dus laat de trainer daar een goed voorbeeld aan nemen en daar op geen enkele wijze op ingaan totdat er wel iets is om te melden. Zolang er niks is, ga je van mij niks horen.''

Lees meer over
Dick Advocaat Frank Arnesen Arne Slot Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties