Feyenoord Transfermarkt

De transfermarkt draait continu op volle toeren en ook bij Feyenoord worden er gedurende het seizoen talloze spelers aan de club gelinkt. Echter zijn er slechts twee momenten waarop clubs de toestemming hebben om spelers over te kopen, namelijk in de winterse en zomerse transferwindow. Contracten van spelers die al spelen voor de Rotterdammers kunnen ook gedurende het seizoen worden verlengd.

In het seizoen 2023-24 heeft Feyenoord slechts twee spelers op huurbasis onder contract staan. Yankuba Minteh werd in de zomer van 2023 gekocht door Newcastle United FC van Odense en direct uitgeleend aan de Rotterdammers. Ook Ondrej Lingr staat op huurbasis onder contract tot 2024, maar de Tsjech heeft een verplichte optie tot koop in zijn contract staan dus kan op een langer verblijf in Rotterdam rekenen.

Feyenoord Contracten

2024
Jahanbakhsh, Lamprou, Lingr (gehuurd met verplichte koopoptie).

2025
Milambo, Geertruida, Wellenreuther, Benita.

2026
Wålemark *, Hendriks *, Dilrosun, Wieffer, López, Timber, Trauner, Hartman, Sauer, Van Sas, Bijlow.

2027
Paixão, Wieffer, Bullaude *, Kasanwirjo *, Zerrouki, Gimenez, Nieuwkoop, Stengs, Beelen, Van den Belt.

2028
Zechiël, Ueda, Ivanusec, Hancko.

* Verhuurd

Transfergeruchten Feyenoord

Nu Feyenoord uitstekend blijft presteren, is dat ook de Europese topclubs opgevallen. Nadat SL Benfica afgelopen seizoen maanden op de tribune zat om Orkun Kökcü te scouten, trekt nu vooral Santiago Gimenez de aandacht. De Mexicaan heeft bewezen ook mee te kunnen in de Champions League, waardoor clubs als Real Madrid, Chelsea FC en Arsenal worden gelinkt aan de spits van Feyenoord.

''We hebben gesproken met Dennis te Kloese", vertelt Christian Gimenez over alle geruchten rondom zijn zoon. "Ik heb een uitstekende relatie met hem. Hij is een fundamenteel onderdeel van het project. Op dit moment zijn we gelukkig bij Feyenoord. We hebben een vierjarig contract getekend bij deze club en we willen dat Santiago blijft groeien als voetballer.'' De Mexicaan heeft momenteel geen vertrek wens en focust zich volledig op Feyenoord.

Klik hier voor de actuele berichtgeving over de laatste transfergeruchten van Feyenoord

Pushmeldingen transfernieuws

Om volledig op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op de transfermarkt van Feyenoord, raden we je aan om de FR12.nl app te downloaden via de app store of de Google Play Store. Met deze handige app kun je niet alleen de laatste nieuwtjes en geruchten volgen, maar je kunt ook pushmeldingen inschakelen om direct op de hoogte te worden gebracht zodra er belangrijk transfernieuws binnenkomt.

Met de FR12.nl app hoef je nooit meer een belangrijke transferdeal, contractverlenging, of ander opmerkelijk nieuws te missen. Of je nu een fanatieke Feyenoord-supporter bent of gewoon geïnteresseerd bent in het laatste voetbaltransfernieuws, deze app is de perfecte metgezel om altijd up-to-date te blijven met wat er gaande is in de wereld van Feyenoord. De app is volledig gratis.

Klik hier voor de FR12 iPhone app

Klik hier voor de FR12 Android App

Feyenoord Transfermarkt