Feyenoord Transfermarkt

Feyenoord staat in de zomer voor het seizoen 2022-2023 een drukke periode te wachten op de transfermarkt. De transfermarkt in Nederland is geopend vanaf 9 juni t/m 31 augustus. 

De Rotterdammers zagen de huurcontracten van Cyriel Dessers, Guus Til, Reiss Nelson, Philippe Sandler en Valentin Cojocaru aflopen waardoor er een flink gat in de selectie is ontstaan. Technisch directeur Frank Arnesen, algemeen directeur Dennis te Kloese en de volledige scouting moesten in de zomer dus flink aan de bak om weer een selectie te vormen dat kan meedoen om de bovenste plaatsen.

Bekijk hieronder een overzicht van het laatste transfernieuws op FR12.nl.

Feyenoord Contracten

2023
Marciano, Troost, Idrissi (gehuurd), Rasmussen (gehuurd + koopoptie), Wellenreuther (gehuurd +koopoptie), Hartman

2024
Jahanbakhsh, Hall, Geertruida, Milambo, Taabouni (+1), Bannis, Boženík, Azarkan

2025
Trauner, Bijlow, Hendriks, Kökcü, Benita, Baldé, Troost

2026
Pedersen, Wålemark, Dilrosun, Danilo, Wieffer, López, Hancko, Gimenez, Timber

2027
Paixão

Feyenoord Transfermarkt

Het Twitter-account @FeyenoordTM heeft de laatste jaren naam gemaakt. De primeurs kwamen altijd bij De Telegraaf, Voetbal International, RTV Rijnmond en het Algemeen Dagblad vandaan, maar daar was ineens Feyenoord Transfermarkt. De beheerder achter het account wist als eerst de inkomende transfers van onder meer Marcos Senesi, Uros Spajic en Róbert Boženík te melden.

Het absolute hoogtepunt was de tweet over Arne Slot. Feyenoord Transfermarkt maakte melding dat de Rotterdammers en de trainer dichtbij een akkoord zijn over een contract. De clubleiding van AZ was woedend en ging direct in gesprek met Slot om op de man te vragen of de uitgelekte informatie klopt. Slot bevestigde het bericht en stond drie minuten later op straat.

Hoe komt hij aan zijn nieuws? "Ik heb echt een gigantisch netwerk. Eric Gudde, Jaap Stam, Martin van Geel, zaakwaarnemers, journalisten...ze staan er allemaal in. Als ik niet zeker ben van geruchten, ga ik daar dan mee sms'en. Niet whatsappen en zo kort en zakelijk mogelijk. Dat is de key. Alsof je een man van vijftig bent. Die sms'en ook voornamelijk. Met heel veel puntjes. Dat werkt het beste.''

Rutger Vinke heeft lang anoniem zijn werk kunnen doen, maar uiteindelijk heeft de beheerder achter het account zichzelf bekend gemaakt. ''Het was niet meer te doen om anoniem te blijven. Op een gegeven moment wordt je netwerk zo groot en op een gegeven moment kan je niet meer anoniem blijven. Of het bestuur gefrustreerd was? Misschien. Ze hadden altijd een DM kunnen sturen.''

Feyenoord Transfermarkt Nieuws

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties