MATCHDAY! Feyenoord - FC Twente

MATCHDAY! Feyenoord - FC Twente

Feyenoord oefent vandaag wederom in De Kuip. De Rotterdammers ontvangen tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen FC Twente. Dick Advocaat moet in aanloop naar de oefenwedstrijd nu al puzzelen in de verdediging. Sven van Beek, Tyrell Malacia en Ridgeciano Haps zijn er niet bij. De wedstrijd is live te volgen op FOX Sports en begint om 14:30 uur.

Mondkapje verplicht
Het is voor alle supporters die zondag naar De Kuip komen verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt vanaf het moment van aankomen bij de rij bij de toegangspoorten om naar binnen te gaan tot bij verlaten van het stadion.

Zingen niet toegestaan
Het is zondag niet toegestaan om te zingen en te schreeuwen in De Kuip. Dit om het besmettingsrisico zoveel mogelijk te beperken.

Gespreid naar binnen
De poorten van het stadion gaan zondag om 13:00 uur open (Olympiazijde om 12:30 uur). Vanwege de coronamaatregelen vraagt Feyenoord aanwezige supporters om gespreid het stadion binnen te gaan. Supporters met een kaart ontvangen vrijdag per mail een tijdsperiode die aangeeft van hoe laat tot hoe laat hen geadviseerd wordt zich te melden bij de poorten, zodat de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan blijven. De club benadrukt dat kaarten voor deze oefenwedstrijd op naam staan en niet overdraagbaar zijn.

Lees meer over
De Kuip Ridgeciano Haps Sven van Beek Tyrell Malacia Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties