MATCHDAY! Feyenoord - FC Twente

zondag 16 augustus 2020 00:00 28.750 keer bekeken 101 reacties Pro Shots

Feyenoord oefent vandaag wederom in De Kuip. De Rotterdammers ontvangen tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen FC Twente. Dick Advocaat moet in aanloop naar de oefenwedstrijd nu al puzzelen in de verdediging. Sven van Beek, Tyrell Malacia en Ridgeciano Haps zijn er niet bij. De wedstrijd is live te volgen op FOX Sports en begint om 14:30 uur.

Mondkapje verplicht
Het is voor alle supporters die zondag naar De Kuip komen verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt vanaf het moment van aankomen bij de rij bij de toegangspoorten om naar binnen te gaan tot bij verlaten van het stadion. 

Zingen niet toegestaan
Het is zondag niet toegestaan om te zingen en te schreeuwen in De Kuip. Dit om het besmettingsrisico zoveel mogelijk te beperken.

Gespreid naar binnen
De poorten van het stadion gaan zondag om 13:00 uur open (Olympiazijde om 12:30 uur). Vanwege de coronamaatregelen vraagt Feyenoord aanwezige supporters om gespreid het stadion binnen te gaan. Supporters met een kaart ontvangen vrijdag per mail een tijdsperiode die aangeeft van hoe laat tot hoe laat hen geadviseerd wordt zich te melden bij de poorten, zodat de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan blijven. De club benadrukt dat kaarten voor deze oefenwedstrijd op naam staan en niet overdraagbaar zijn.

Gerelateerd nieuws
101 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 28 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73943 leden - Op dit moment zijn 844 mensen actief, waarvan 239 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved