Hiddink verwacht geen problemen voor Slot: "Een heel stabiel team"

Hiddink verwacht geen problemen voor Slot: "Een heel stabiel team"

Het einde van het seizoen nadert en de start van aankomende transferwindow laat nog even op zich wachten. Naast het kampioenschap van PSV is het enige wat momenteel rondom Feyenoord besproken wordt in de media de overstap van Arne Slot naar Liverpool. Afgelopen weekend ontstond er een mooi moment in De Kuip toen de trainer alvast afscheid leek te nemen van Het Legioen.

"Dit is een mooie uitzondering", klinken de woorden van Jan Mulder tegenover Ziggo als het gaat om het afscheid van Slot. "Ik heb het zelf gelukkig ook mee mogen maken bij PSV. Bij trainers gaan er negen van de tien met trammelant weg of zeggen ze bedankt voor je diensten. Dit is een prachtige uitzondering. 50.000 man, daar krijg ik echt tranen in mijn ogen van."

PSV'er Ronald Waterreus is ook te gast en vond het een mooie gebeurtenis voor de trainer van Feyenoord. "Het is natuurlijk ook zwaar verdiend, want die mensen staan niet alleen te klappen omdat ze het leuk vinden. Hij heeft echt gepresteerd. Het hele pakket heeft hij." Mulder ziet met de kwaliteiten van Slot geen problemen in zijn avontuur bij Liverpool. "Hij is prettig in de omgang met het publiek, de pers en de spelers. Hij heeft voetbalverstand en kan dat goed neerzetten. Niemand is volmaakt, maar dit is een geweldige trainer."

Guus Hiddink weet hoe het is om bij Europese topclubs, waaronder in de Premier League, werkzaam te zijn en hij heeft één advies voor Slot. "Hij komt met Liverpool wel bij een heel stabiel team. Het is een mooie persoonlijkheid en spreekt zijn talen heel goed. Ik denk ook niet dat hij veel eigen spelers meeneemt. Veel spelers hebben ook bewezen dat de stap groot is."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties