AD: Feyenoord gaf Amrabat valse hoop rondom komst Clasie

maandag 20 augustus 2018 10:44 156.480 keer bekeken 968 reacties Pro Shots

Sofyan Amrabat is sinds zondag onderwerp van gesprek bij Feyenoord. De Marokkaanse middenvelder wil vertrekken uit de Kuip, waar hij ook dit seizoen geen vaste waarde is. Giovanni van Bronckhorst spreekt van 'het goede gevoel' dat ontbreekt. Volgens het Algemeen Dagblad is er meer aan de hand.

"Karim El Ahmadi werd vervangen door Jordy Clasie, die meteen een basisplek kreeg. Daar zit ook één van de grootste pijnpunten van Amrabat, die gisteren niet wilde reageren op de kwestie. Direct na het WK in Rusland, waar Amrabat in actie kwam tegen Iran, vroegen de speler en zijn management of een nieuw jaar op de Rotterdamse bank wel zinvol zou zijn."

"Ook Amrabat had immers gelezen dat Clasie zou terugkeren in de Kuip", schrijft de ochtendkrant. "De clubleiding van Feyenoord ontkende dat tegenover hem stellig, maar toch kwam de verloren zoon terug en ook nog eens als reserve-aanvoerder." Het contract van Amrabat bij Feyenoord loopt door tot medio 2021.

Gerelateerd nieuws
968 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 279 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 8252 mensen actief, waarvan 319 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved