FRL1908 organiseert sfeer actie voor aanstaande zondag

FRL1908 organiseert sfeer actie voor aanstaande zondag

Eergisteren was dan eindelijk de terugkeer van onze collega’s van TIFO Rotterdam. Met een prachtige 'Rotterdam-actie' als gevolg. In de 12e minuut was er een prachtig eerbetoon met duizenden sjaals en het YNWA voor een doodzieke supporter, zelfs het uitvak deed mee. Ook de vlaggenoproep was vanuit ons een redelijk succes, door het hele stadion waren vlaggen te zien. Uit respect voor de vellenactie van TIFO hadden we echter zelf geen extra vlaggen meegenomen.

De volgende thuiswedstrijd zullen we weer beginnen met het uitdelen van (grote) vlaggen op de Noordzijde. Daarnaast proberen we voortaan, net zoals afgelopen wedstrijd, op andere vakken (Vak W, J en Z) altijd een x aantal vlaggen uit te laten delen.

Als jij ook 50 of 100 vlaggen op je vak wilt hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat er ruim voor de wedstrijd vlaggen gebracht worden.

Verder staat er aankomende zondag weer eens een grote sfeeractie vanuit ons op het programma. De exacte inhoud houden we nog even geheim, maar een preview vind je hier.

Lees meer over
Tifo
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties