Toornstra grapt: ''Misschien win je die wel, Bryan!''

Toornstra grapt: ''Misschien win je die wel, Bryan!''

De 0-1 van Jens Toornstra tegen PSV is uitgeroepen tot het mooiste Feyenoord doelpunt van de maand, de middenvelder versloeg Bryan Linssen wederom in een onderlinge strijd om dat mooiste doelpunt. De hakbal van Linssen tegen sc Heerenveen behaalde de tweede plek.

"Ik had het er toevallig deze week nog over met Bryan, want Bryan had ook een mooie goal gescoord. Wij dachten allebei dat zijn goal het misschien wel zou worden, maar ik ben uiteraard hartstikke blij en volgens mij was het verschil ook vrij duidelijk, toch? Dat maakt 'm extra mooi Bryan. Ik geef 'm een mooi plekje, maar jouw goal was ook wel mooi hoor", reageert een lachende Toornstra voor de camera van Feyenoord TV.

Het is niet de eerste award die Toornstra ontvangt. ''Ze zijn toevallig aan het verbouwen, dus misschien kunnen ze een extra plekje maken''. lacht Toornstra, die zijn doelpunt bespreekt. ''Het was een goed moment om te scoren. De tegenstander mentaal een tik geven zo vlak voor rust. Ik denk dat een hele goede actie was van Marcus. Ik kwam vrij op de zestien en kon hem binnen werken. Waarom ik die plek koos? Dat is vooraf besproken. Verder loopt er een tegenstander met mij mee. Dus die kan niet zien dat ik achteruit stap. Daardoor creëer je net die halve seconde extra.''

''Ik ben eerlijk gezegd daar niet echt mee bezig hoe mooi een doelpunt is. Ik dacht wel: 'zo Bryan, ik wist niet dat je dat ook kon'. Het was echt een goede goal. Of ik nog een boodschap heb aan Bryan? Ik wil hem symbolisch wel aan Linssen opdragen, maar de prijs gaat natuurlijk gewoon met mij mee naar huis. Ik geloof dat hij ook nog in de race is om speler van de maand te worden. Misschien win je die wel Bryan. Ik hoop het voor je.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties