Linssen verliest 'Goal of the Month' award: ''Het is een schande!''

Linssen verliest 'Goal of the Month' award: ''Het is een schande!''

Jens Toornstra heeft Bryan Linssen afgetroefd in de strijd om de Goal of the Month. De schitterende openingstreffer van de middenvelder tegen PSV, waarbij hij een volley perfect uitvoerde, kreeg de meeste stemmen bij de online verkiezing. Daardoor grijpt Linssen voor de tweede keer op rij naast deze persoonlijke prijs.

Na zijn streep tegen Go Ahead Eagles hoopte Linssen kans te maken op de trofee voor het mooiste doelpunt van de maand augustus. Toen zag hij Alireza Jahanbakhsh met de eer strijken. Ook na september grijpt hij – ondanks zijn schitterende hakbal tegen sc Heerenveen – opnieuw nét naast de overwinning.

Toornstra kan er wel van genieten: ''Ik had het laatst over deze verkiezing met Bryan. Wij dachten dat het zijn goal zou worden, maar het verschil in het aantal stemmen was duidelijk begreep ik. Dat maakt het voor mij extra mooi'', vertelt de middenvelder met een grote glimlach. Linssen is er minder over te spreken en noemt het een 'een schande'. De beelden zijn hieronder te bekijken.

Lees meer over
Bryan Linssen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties