Slot: ''Mensen gaan een beter Feyenoord zien''

Slot: ''Mensen gaan een beter Feyenoord zien''

Feyenoord treft morgenavond FC Luzern in de derde voorronde van de Conference League. Het zal anders voor de dag moeten komen dan het in de terugwedstrijd tegen FC Drita deed, geeft Arne Slot aan op de persconferentie van vandaag.

''Het was tegen FC Drita zeker niet goed van ons'', begint Slot. ''We zijn een ronde verder gekomen, maar niet met het beste voetbal. Samen willen we nu in deze wedstrijden een beter Feyenoord laten zien. Wat ik zie op trainingen is goed.'' Tegen Drita was het spel niet best, maar de volgende ronde werd wel bereikt.

''We willen ontzettend graag door. Ook na deze ronde, want dan willen we ons plaatsen voor de groepsfase. Misschien doet het wel wat met de jongens dat het qua spel en prestaties nog niet is wat we willen'', gaat de trainer verder. ''Maar ik ben ervan overtuigd dat we beter kunnen dan wat we tot nu toe laten zien. Winnen helpt in dat proces.''

Gernot Trauner is meegereisd naar Zwitserland en kan morgen gelijk vanaf het begin te starten. De Oostenrijker lijkt Leroy Fer in het hart van de defensie te gaan vervangen. ''Bij zijn vorige club LASK Linz was hij al zover, dus ik ga ervan uit dat hij ook klaar is voor morgen.''

Lees meer over
Arne Slot Feyenoord Conference League 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties