Feyenoord bevestigt: Wieffer dit seizoen niet meer in actie

Feyenoord bevestigt: Wieffer dit seizoen niet meer in actie

Mats Wieffer komt de rest van dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord. De 24-jarige middenvelder kampt met een bovenbeenblessure. Hoe snel hij daarna weer inzetbaar is hangt af van het verdere verloop van zijn herstel.

Wieffer liep de blessure op tijdens een training in aanloop naar de bekerfinale tegen N.E.C. Die wedstrijd, die door Feyenoord met 1-0 werd gewonnen, moest hij daardoor noodgedwongen vanaf de tribune toekijken. Enkele dagen later moest hij ook de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles aan zich voorbij laten gaan.

Arne Slot kreeg op de persconferentie direct de vraag of hij vreest voor een deelname aan het EK van zijn middenvelder. "Als hij niet fit is tot het einde van het seizoen en in het lopende proces moeten ze gaan bepalen hoe fit hij kan zijn, dan is dat niet een heel positief signaal. Maar ik kan niet bepalen voor Mats of de bondscoach hoe in de komende weken het herstel eruit gaat zien. Een ideale aanloop naar het EK is het in ieder geval zeker niet."

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties