Paixão terug op trainingsveld na hamstringklachten

Paixão terug op trainingsveld na hamstringklachten

Igor Paixão stond donderdag weer op het veld bij de openbare training op trainingscomplex 1908. De Braziliaan ontbrak in de wedstrijdselectie tegen Go Ahead Eagles wegens hamstringklachten, maar nu lijkt hij weer fit genoeg om aanstaande zondag tegen PEC Zwolle minuten te kunnen maken.

Paixão wist in de bekerfinale tegen NEC het winnende doelpunt te maken, maar hield aan die wedstrijd ook direct klachten aan zijn hamstring over. Het duel van vier dagen later tegen Go Ahead Eagles kwam daardoor te vroeg. De Braziliaan zag zijn teamgenoot Luka Ivanusec zijn positie uitstekend overnemen, want de Kroaat was namelijk belangrijk met twee doelpunten, waarvan één officieel telt als eigen doelpunt van de Go Ahead Eagles-keeper.

Dit seizoen heeft Paixão al meerdere keren bewezen van grote waarde te zijn voor Feyenoord. De vleugelspeler is zeker niet al het hele seizoen een onbetwiste basisspeler, maar stond in het totaal wel al 42 wedstrijden binnen de lijnen. Hierin wist hij twaalf keer te scoren en drie assists te geven. Van die twaalf doelpunten waren er onlangs twee tegen Ajax, maar tegen bijvoorbeeld sc Heerenveen wist hij de wedstrijd om te draaien met zijn goal. In de beker tegen FC Utrecht en NEC waren zijn doelpunten ook van groot belang voor de overwinning.

Toekomst
Met het einde van het seizoen in zicht komen automatisch ook de transfergeruchten weer meer in het nieuws. Rondom Paixão is het erg rustig en de Braziliaan is dan ook nog niet bezig met een mogelijk vertrek, zo vertelt hij in gesprek met De Telegraaf. ''Ik heb een contract tot medio 2027 en als het zover komt, wil ik ook door de voordeur vertrekken. Het is dan in handen van Dennis te Kloese en mijn zaakwaarnemer, maar tot dat moment aanbreekt, verdedig ik met alles wat ik heb de kleuren van Feyenoord.''

Lees meer over
Igor Paixão
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties