Feyenoord en Castore lanceren unieke retroshirts

Feyenoord en Castore lanceren unieke retroshirts

In samenwerking met Castore presenteert Feyenoord twee unieke retroshirts ter gelegenheid van het vieren van 100 jaar sinds het eerste Landskampioenschap in 1924 en 50 jaar sinds Feyenoord voor het eerst de UEFA Cup won in 1974.

Het seizoen 1923-1924 markeerde een mijlpaal voor Feyenoord in de clubhistorie. Zestien jaar na de oprichting en drie jaar na de promotie naar de hoogste klasse in 1921, behaalde Feyenoord zijn eerste grote succes. Op 9 juni 1924 versloeg Feyenoord in een thuiswedstrijd in het stadion aan de Kromme Zandweg Be Quick uit Groningen en veroverde zo het eerste Landskampioenschap.

Seizoen 1973-1974
Ook 50 jaar geleden vierde Feyenoord een historisch moment. Op 29 mei 1974 veroverde het, als eerste Nederlandse club, de UEFA Cup ten koste van Tottenham Hotspur. Deze overwinning betekende niet alleen een succes voor Feyenoord, maar ook een mijlpaal voor het Nederlandse voetbal. De prestatie inspireerde nieuwe generaties en blijft een glansrijk hoofdstuk in de geschiedenis van de club.

Feyenoord Fanshop
De retrocollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop. Bestel het shirt in de Online Feyenoord Fanshop of kom langs in één van onze fysieke winkels in Rotterdam. Let op: er is een beperkte oplage, op=op!

Feyenoord en Castore lanceren unieke retroshirts
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties