Vanmiddag persconferentie met Slot in aanloop naar duel tegen PEC Zwolle

Vanmiddag persconferentie met Slot in aanloop naar duel tegen PEC Zwolle

Vrijdagmiddag is het weer tijd voor het wekelijkse persmoment in aanloop naar het Eredivisieduel van Feyenoord. Arne Slot zal vanaf 14:30 uur de aanwezige pers te woord staan. Daarbij zal het ongetwijfeld gaan over de aanstaande overstap van de trainer naar Liverpool FC, maar krijgen we ook een update van de blessuregevallen in de selectie.

Het lijkt in ieder geval duidelijk dat Igor Paixão op tijd fit is voor het duel tegen PEC Zwolle. De Braziliaan was met zijn doelpunt de matchwinner in de bekerfinale tegen NEC, maar hield daar vervolgens ook hamstringklachten aan over. Paixão deed donderdag tijdens de openbare training gelukkig weer volledig mee. Wie niet mee deed was Mats Wieffer. De middenvelder ligt er naar verluidt uit voor de rest van dit seizoen en de tijd dringt zelfs voor een deelname aan het EK van komende zomer. Gernot Trauner ging donderdag al na ongeveer tien minuten naar binnen, maar het is onduidelijk of het om een nieuwe blessure gaat.

Feyenoord heeft voor het restant van dit seizoen nog enkele doelstellingen. Hoewel de Rotterdammers niet meer eerste kunnen worden en PSV naar alle verwachtingen dit weekend het kampioenschap officieel gaat binnenhalen, gaf Slot eerder al aan dat zijn selectie gebrand is om voor de maximale resultaten te gaan. Zo kan Feyenoord wederom boven de tachtig punten eindigen, de hele tweede seizoenshelft ongeslagen blijven en zijn er met het EK in aantocht ook nog voldoende persoonlijke doelen voor de spelers.

Alle nieuwskanalen weten zeker dat Slot de overstap gaat maken van Feyenoord naar Liverpool FC. De aankondiging laat echter al een tijdje op zich wachten en dus zal de trainer vrijdagmiddag ongetwijfeld de vraag krijgen of hij zijn handtekening al heeft gezet. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is dit wel het geval en kan de bekendmaking ieder moment volgen.

Klik hier om de persconferentie live te volgen.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties